Events met Partyboot De Rotterdammer

Zodra u en uw gasten aan boord stappen van De Rotterdammer ervaart u de sfeer van een feest op het water. Een gastvrije ontvangst en verzorging tot in de puntjes. De Rotterdammer is geschikt voor evenementen van 40 tot 250 personen. Onze ervaren bemanning zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan iets ontbreekt.

 

Voor elk thema kunnen wij een geschikt event voor u organiseren. Met live muziek, artiesten, een presentator, wij zijn creatief en flexibel. Afhankelijk van uw budget maken wij een passend voorstel. Dat kan van heel basic en betaalbaar tot all inclusive.

Bar & Catering

 

Kwaliteit is het uitgangspunt aan boord van De Rotterdammer. Van low budget tot uiterst luxe. Altijd besteden wij de uiterste zorg om uw evenement tot een succes te maken. Wij weten als geen ander dat een smaakvolle catering een zeer belangrijk onderdeel van elk evenement is. Samen kijken wij wat binnen uw beschikbare budget mogelijk is.

Een tot in de puntjes verzorgde lunch, een uitgebreid buffet, exclusieve gerechten, live cooking, hapjes, een walking dinner, de mogelijkheden zijn onbegrensd. Ook specifieke wensen zoals voorkeuren voor bepaald voedsel en diëten vormen voor ons geen enkel probleem. Laat onze creativiteit los op uw evenement en u zult versteld staan.

De keuze aan dranken is onbeperkt. U bepaald wat er wel en niet aan boord gedronken mag worden. Op De Rotterdam moet niets en mag alles. Van bijzondere bieren tot tropische cocktails. Onze ervaren crew bedient u moeiteloos.

Wij maken bovendien strakke afspraken over wat alles kosten mag. All inclusive, een bedrag per persoon, wij bieden u talloze arrangementen. Samen bekijken wij wat voor u de beste en voordeligste oplossing is met als uitgangspunt: de kwaliteit van De Rotterdammer. Wij stellen hoge eisen zodat u een geslaagd evenement krijgt met uitmuntende catering.

 

Entertainment


 

Natuurlijk mag het juiste entertainment niet ontbreken als dat voor uw feest of event nodig is. Een DJ, een dagvoorzitter, een gastspreker, een artiest of orkest, wij zorgen dat het compleet is. Binnen het beschikbare budget. Wij zorgen dat alles naar wens verloopt en uw feest het feest wordt wat voor uw gasten een onvergetelijke indruk achterlaat.

 
Volg ons op: